KASTAMONU / HANÖNÜ - Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesi

4 Nisan Hayvanları Koruma Günü Hayvan Besleme Etkınlıgı

Nis

Psikolojik sağlamlık hedefi kapsamında hazırlanan pano çalışması rehberlik servisi tarafından öğrencilerle paylaşılmıştır. Öğretmenimiz Hilal Kartal ve yardımcı olan öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Mesleki tanıtım hedefi doğrultusunda 12 sınıfı öğrencilerine yönelik Orman Genel Müdürlüğü ile birlikte tanıtım çalışması yapılmıştır

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma okulumuz öğrencileri tarafından yapılan etkinliklerle gerçekleştirildi. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

12 Mart Türkiye İçin Neden Önemli

12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından Milli Marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı, dünya var oldukça Türk Milletinin Milli Marşı olarak kalacaktır.

Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Ilgaz gezisi etkinliği

Ara

100. Yıl kampsamında Akgöl yürüyüşü Kaymakamımız, Jandarma ve Liseli öğrencilerimiz ile beraber yapılmıştır.

Ara

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Kutlamaları kapsamında Hanönü İlçe Milli Eğitim binası konferans salonunda  "Ya İstiklal Ya Ölüm" adlı film izletilmiştir.

Ara

100. yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları haftası kapsamında Hanönü stadında düzenlenen Cumhuriyet koşusu İlkokul, Ortaokul, Lise, öğrencileri ile koşu yarışması yapılmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışmaları

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımız

Haz

İlçemizde Eğitimine Devam Eden Özel Öğrencilerin Yaza Merhaba Etkinlikleri Projesi

Hanönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Daday ilçesi at çiftliğinde öğrencilerimiz at binme ve arazi yürüyüşü yaparak doğayla iç içe bir gün geçirmişlerdir. Ardından yaş gruplarına göre sinema etkinliği ve oyun salonu etkinliklerine katılalarak etkinlikler tamamlanmıştır.

Haz

"HANÖNÜ OKUYOR" 2. Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Projesi Töreni Yapıldı.

İlçemizde ikincisi düzenlenen ''Hanönü Okuyor" Ödüllü Kitap Okuma Yarışması ile öğrencilerimize ve velilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, aile eğitimi sağlamak, İlçemizde sürdürülebilir bir akademik başarıyı tesis etmek, hayat boyu okuyan nesiller yetiştirmek, okuma kültürünü kurum kültürü haline getirmek, öğrencilerimize değerler eğitimi kapsamında örnek davranışları tanıtmak, kendine güven duygusunu geliştirmek, etkili düşünmeyi sağlamak, milli, manevi ve kültürel değerlerimizin tanıtılması, kazandırılması ve pekiştirilmesini sağlamak hedeflenmiştir.  Bu kapsamda İlçemiz okullarında 4-5-6-7-8-9-10-11-12. sınıflar ile Veli kategorisinde yarışma sınavları 31 Mayıs 2023 Çarşamba Günü başarı ile tamamlanmıştır. Yarışma sınavının ardından ödül töreni programı yapılmış olup, program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah TURAN'ın günün anlamı ile ilgili konuşmasıyla başlayıp, şiir ve müzik dinletileri ile devam etmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrenci ve velilere ödülleri, Kaymakamımız Sayın Tolga DEĞİRMENCİ, İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdullah TURAN, İlçe Jandarma Komutanı Mahmut AYDIN, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasan BAŞARAN tarafından verilmiştir. Projenin tüm aşamalarında desteklerini esirgmeyen Kaymakamımız Sayın Tolga DEĞİRMENCİ' ye, yarışmada okunacak kitapları temin ederek öğrencilerimize hediye eden ACACİA Maden İşletmeleri A.Ş.' ye, yarışmanın başarılı bir şekilde sonuçlanmasında büyük emekleri olan okul müdürlerimize, yarışmanın her aşamasında emeği olan proje komisyonuna, öğretmen arkadaşlarımıza, yarışmaya katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, dereceye girenleri tebrik ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 104'üncü yıl dönümü kapsamında İlçemiz Atatürk Meydanında bulunan Atatürk Anıtına, Hanönü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başlayan; ardından İlçe Stadında İstiklal Marşımızın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, müzik dinletisi, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, Zeybek oyunu gösterisi ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Trafik ve İlk Yardım haftası pano çalışması

Nis

Okulumuz Çevre tanıma ve hayvanları koruma kulübü olarak 22 Mart 2023 Çarşamba günü tüm okul bünyesinde Hanönü Yaşam parkına öğle arasında değişen doğa ve bitkileri gözlemlemek üzere piknik etkinliği düzenlenmiştir.