KASTAMONU / HANÖNÜ - Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesi

Satranç Turnuvası

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvası eleme turları 29.03.2023 , çeyrek final 30.03.2023 , yarı final 31.03.2023 tarihlerinde düzenlenmiş olup final maçı 05.04.2023 tarihinde gerçekleşmiştir.

Turnuva sonucunda; 10A(AL) sınıfından Ege Arslan üçüncü, 12A(AL) sınıfından Emirhan Ünal ikinci ve 12A(AL) sınıfından Barış Gündoğdu birinci olmuştur.

Satranç turnuvası ödül töreni 07.04.2023 tarihinde gerçekleştirildi ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmiştir.

Mrt

Medeniyet ve düşünce Kulübü öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü pano çalışması

Yerli Malı Haftası etkinlikleri

ŞAMPİYONNN HANÖNÜ Ç.P.A.L

Kastamonuda yapılan Hentbol İl birinciligi müsabakalarında Final maçında Mustafa Kaya Lisesini 15-13 yenerek Şampiyon Hanönü Ç.P.A.L oldu.

Kas

Hanönü 3 zeka geliştirici ahşap akıl ve strateji oyunları el sanatları sergisi etkinliği 28 29 Kasım 2022 tarihinde Hanönü Belediyesi tarafından organize edilmiştir. Belediyenin organize ettiği bu etkinliğe Okulumuz öğrencileri katılım sağlayarak düşünceli ve Eğlenceli dakikalar geçirmişlerdir.

13 Ekim Dünya afet risklerini azaltılması günü tatbikatı ve pano çalışması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kompozisyon yarışması

Okul aile birliği toplantısı

Haz

Hanönü Çok Programlı Lisesi Maden Teknolojileri Bölümü ilk mezunlarını verdi.

Haz

Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesi yıl sonu gösterisi göz kamaştırdı.

Haz

Hanönülü ogrencilerimiz sporun her dalında başarıdan başarıya kosuyorlar;

Haz

Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanım Kursundaki Kursiyerlerimizle Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım dağıtımında İlçe Kızılay Temsilciliğine yardım ettik.